Është mbajtur punëtoria për Hartimin e Strategjisë se Organizatës në Mbrojtjen e Fëmijëve dhe qeverisjen me të drejtat e tyre

Pos stafit të programit tematik dhestafit të oganizatës, në këtë punëtori po marrin pjesë edhe fëmijët ngagrupi monitorues ROR dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve. Kjo Strategjihartohet në kuadër të realizimit të strategjisë për ngritjen ekapaciteteve të organizatës (OCD), pjesë e programit “Së bashku për tëdrejtat e fëmijëve”, i cili po zbatohet tash e disa vite nga organizatat Syri i Vizionit në partneritet me Save the Children në Kosovë.

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...