Është hapur aplikimi në ROR! Bëhu pjesë e jona TANI!

Ke pasur deshirë apo dëshiron të bëhësh pjesë e grupit monitorues të konventës për të drejtat e fëmijëve ROR ?!
Keni dashur githmonë apo ende dëshiron të jesh zëri aktiv për tëdrejtat tua dhe fëmijëve të Kosovës atëherë bëhu pjesë e jona?!
Mundsia e aplikimit është qe nga sot, e deri më 31 janar.

 

Apliko në linkun : https://syriivizionit.org/?page=1,94

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...