Anëtarët e grupit po marrin pjesë në shenimin e 30 vjetorit te KNDF-së.

Po ndodh tani në Prishtinë: Anëtarët e grupit po marrin pjesë në shënimin e 30 vjetorit të KNDF-së .Në këtë event mbahet një debat me panelistë Ambasador të huaj, Zyra e BE-së, Institucionin e Avokatit të Popullit dhe Zyrën për Qeverisje të Mirë.

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...