Kontakti

NGO “Syri i Vizionit” (SiV)

Project Manager
F: +381 (0) 39 423 240
[email protected]
www.syriivizionit.org
S: Isa Demaj – No 14. 30000 Pejë

Save the Children

Address: Gazmend Zajmi, no. 01, 10 000, Prishtina, Kosova/o
Phone: +381 38 23 26 91
Fax: +381 38 23 26 93
Email: [email protected]
Website: http://kosovo.savethechildren.net
Facebook: https://www.facebook.com/savethechildreninkosova

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...